Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Στις 19 Μαΐου δικαζόμαστε όλοι.


Στις 19 Μαΐου στο δικαστικό μέγαρο Κατερίνης δικάζεται ο σύντροφος και συμφοιτητής μας Παναγιώτης Κ. επειδή...φορούσε πράσινα σταράκια.

Στις 19 Μαΐου στο δικαστικό μέγαρο Κατερίνης δικαζόμαστε όλοι.

Όσοι πιστοί προσέλθετε για αλληλεγγύη στον Παναγιώτη και στην ελευθερία πολιτικής δράσης (δίχως να βρίσκεσαι εν μια νυκτί από το πουθενά να έχεις διαπράξει...κακουργήματα...).

ΥΓ. Η δίκη είναι στις 9 π.μ. Μπορεί να πάει κανείς με προαστιακό και τρένο από τον σταθμό του ΟΣΕ. Έχει αναχωρήσεις γύρω στις 7:30 και στις 8.

ενημέρωση: Η δίκη θα συνεχιστεί την Πέμπτη 21/5 και την Παρασκευή 22/5 στις 9 π.μ. στο δικαστικό μέγαρο Κατερίνης. Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη με προαστιακό στις 7:45 από το σταθμό του ΟΣΕ ή με λεωφορείο την ίδια ώρα (ο σταθμός των ΚΤΕΛ είναι δίπλα στα δικαστήρια).

ενημέρωση #2: Ο Παναγιώτης αθωώθηκε από όλες τις κατηγορίες ομόφωνα.
Χαρά στην υπομονή σου, καλή δύναμη και καλή συνέχεια Παναγιώτη!

3 σχόλια:

alepouda είπε...

τι εγινε με την δικη?

Μία εκ των Α.ΦΟΙ.ΝΟ. είπε...

@ alepouda:

Η δίκη ξεκίνησε σήμερα κανονικά.

Εξετάστηκαν οι τρεις πρώτοι μάρτυρες, οι αστυνομικοί που λένε ότι αναγνώρισαν τον Παναγιώτη.

Έπεσαν σε διάφορες αντιφάσεις και νομίζω έγινε φανερό ότι ο Παναγιώτης δεν έκανε όσα του καταλογίζουν. Χαρακτηριστικά το ακροατήριο (αποτελούμενο κυρίως από φοιτητές που πήγαμε για συμπαράσταση) σε κάποιες στιγμές γελούσε με αυτά που ακουγόντουσαν... Προβλήθηκε και το βίντεο που δείχνει τα επεισόδια και όπου όχι μόνο δε διακρίνεται ο Παναγιώτης αλλά ούτε και το άτομο που φέρεται να του μοιάζει και που περιγράφουν ως δράστη.
Γενικά μάλλον πηγαίνει καλά.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Πέμπτη 21/5 στις 9 π.μ. στο δικαστικό μέγαρο Κατερίνης. Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη με προαστιακό στις 7:45 από το σταθμό του ΟΣΕ για συμπαράσταση στον αθώο σύντροφο και συμφοιτητή μας.

Zed είπε...

Μη πάτε με προαστιακό, είναι στην άλλη άκρη της Κατερίνης. Τα Κ.Τ.Ε.Λ. είναι δίπλα στο δικαστικό μέγαρο και η ώρα βολεύει εξίσου. Έχει στις 7:45 με λίγο μεγαλύτερη τιμή στο εισιτήριο. Εν πάση περιπτώσει, διαλέξτε τι σας καλύπτει.