Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

κυκλοφορει το πρωτο απολογιστικο εντυπο μας!


Ένας χρόνος λειτουργίας της ομάδας μας πέρασε ήδη και θελήσαμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτά που ζήσαμε, μάθαμε και αισθανθήκαμε, τις θέσεις που συνδιαμορφώσαμε και τα ερωτήματα που μας γεννήθηκαν...
Εισφέρουμε προς προβληματισμό, κουβέντα και κριτική τα συμπεράσματά μας σε θέματα παιδείας, εργασιακών σχέσεων, οικονομίας, πάνω σε διεθνή και περιβαλλοντικά ζητήματα καθώς και τις σκέψεις μας για τα γεγονοτα του Δεκέμβρη.

...Γιατι ζούμε σε εποχές κρίσης, τόσο οικονομικής όσο και κοινωνικής και πολιτικής και η συλλογική πολιτική δράση είναι η μόνη διέξοδος...

Διανέμεται μπροστα απο το σταντ μας στον τριτο οροφο της σχολης...

3 σχόλια:

------------------------------------------------------ είπε...

μπράβο παιδια κρατατε γερα

αναδημοσιεύσαμε ένα κείμενο για το άσυλο. δεν νομιζω να σας πειράζει. αν όμως πειράζει πείτε το.

Ελπίζουμε σύντομα να γίνει κάποια συνάντηση. θα μπορούσε να οργανωθεί κατι στην θεσσαλονική γιατί στην αθήνα δεν υπάρχουν και πολλοί ανεξαρτητοί.

Ανεξάρτητοι Φοιτητες ΑΣΟΕΕ (ΦΑΝΚΙ)

Ανεξάρτητοι ΦΟΙτητές ΝΟμικής είπε...

Eυχαριστουμε για την αναδημοσιευση παιδια :)

Καταρχην πιστευουμε οτι μια συναντηση ειναι πολυ καλη ιδεα καθως θα μας δινοταν η ευκαιρια να μαθουμε τις θεσεις και τις δρασεις του σχηματος σας!

Η λεξη "ανεξαρτητοι" απο μονη της δεν λεει κατι. Πρεπει να συλλογικοποιησουμε τις αρνησεις μας αλλα και να προταξουμε τις ιδεες μας και τον θετικο πολιτικο μας λογο. Στο πλαίσιο αυτο θελουμε πολυ να βρεθουμε, να ανταλλαξουμε σκεψεις και προβληματισμούς και να γνωριστουμε.

Τα συλλογικα προβλήματα αλλωστε χρειάζονται συλλογίκες λυσεις...

Χαιρετισμόυς

Ανεξάρτητη Ομάδα Φοιτητών είπε...

Παιδιά συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας! Πολύ καλό το περιοδικό, ενα μεγάλο μπράβο για την κοινωνική σας επαγρύπνηση!

Μια συνάντηση θα ήταν μια όντως πάρα πολύ καλή ιδέα!

Εξάλλου Θεσσαλονική-Κοζάνη είναι δίπλα!

Στο
1ο Πανελλαδικό Κάλεσμα Ανεξάρτητων και Αυτόνομων Σχημάτων - Συζήτηση με θέμα "Κομματικοποίηση και εναλλακτικοί τρόποι δράσης στο Πανεπιστήμιο και την Κοινωνία"

στο Βόλο συμμετείχατε;

Εμείς δυστηχώς δεν το είδαμε έγκαιρα.

Πάντως φαίνεται μια γενική ανεξάρτητη δραστηριοτητα πανελλαδικά!

Δειτε και αυτο!

http://anentaxtoi-suntonismos.blogspot.com/

Καλή δυναμη στα αμφιθέατρα!!